top of page

Etapp 7

”7:an” som byggare Janne Eklund kallar denna etapp som byggs på Erikavägen består av 2 hus med vardera 4 våningar. Totalt innehåller husen 26 lägenheter. Med en bostadsyta på 1400 m2 som fördelar sig mellan allt från mindre ettor till större fyror så är detta den största etappen som byggts på en och samma gång på Möckelö Strand.

 

Alla lägenheter har en takhöjd på 2.70 med stora fönsterpartier som ger dem ljus och en fantastisk känsla av rymd. Du erbjuds en öppen och modern planlösning med kök och sociala ytor bredvid varandra. Fullt utrustade kök med bra arbetsytor har varit en prioritering för att tillgodose ett smakrikt liv hemma, även i de mindre lägenheterna.

 

Material och inredningar har varit oerhört viktiga hela vägen. Vi vill kunna erbjuda en bra grundstandard och även ge köparna ett tillfälle att vara med och anpassa sin lägenhet för att få sin egen personliga prägel. Alla vill ha en lägenhet som känns som sin egen. Vi erbjuder därför ett utbud av väl utvalda material som standard och det finns även ett tillvalssortiment för de som vill ha det lilla extra.

 

IMG_8143_edited_edited.png

Kundanpassning

Alla köpare får tid för genomgång gällande inredningar, material och kundanpassningar med Johanna Wendelin på Struktura Design som även är ansvarig fastighetsmäklare för etapp 7 på Möckelö Strand. Hon har varit med i projektet i ett tidigt stadie och det ger henne full insikt i allt gällande byggnadsprocessen, el, VVS och färdigställande. Johanna har jobbat med inredningar och fastigheter i 20 år och har många projekt på erfarenhetskontot. Det gör livet för dig som köpare enkelt. Du har en kompetent kontaktperson som tillgodoser allt du kan tänkas behöva under hela byggets gång.

Skärmavbild 2022-10-30 kl. 15.19.11.png

Tillträde hösten 2022

Byggstart för Etapp7 gick sommaren 2021 och Eklunds bygg i samarbete med Premont Ab reser nu de två fyravåningshus som kommer stå klara för inflytt hösten 2022. 

Köpare som kommer in i ett tidigt skede har möjlighet att tillsammans med Johanna Wendelin anpassa sin lägenhet för personlig prägel.
Kontakta Johanna så hjälper hon dig!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram för att hänga med under byggprocessen från grund till färdiga hem. 

Skärmavbild 2022-10-30 kl. 15.18.35.png

”Mitt mål är alltid att få till en lägenhet som känns som ett hem för köparen”

Johanna Wendelin, Struktura Design

Lyyski-logo_svart_130x35mm.png

Lyyski Fastigheter håller i lägenhetsförsäljningen med Johanna Wendelin som ansvarig mäklare. 
Kontakta Johanna och Lyyski Fastigheter redan idag för att boka en visning. 
Se aktuella objekt nedan.

johanna-6.JPG
Johanna Wendelin

Fastighetsmäklare och Design 

Email: johanna@lyyski.ax

Tel: +358 40 746 0775

bottom of page